Handelsbetingelser

§1 Enkelt Fakturering kan på ingen måde gøres ansvarlig for tab eller fejl ved brug af Enkelt Fakturering's programmer.
§2 Enkelt Fakturering er ejere af koderne i programmerne, med mindre andet aftalt. Alt data er beskyttet af data lovgivningen.
§3 Der er ingen fortrydelsesret ved digitalt handel. (*se note 1)
§4 Support af kunder (*se note 2)
 

VIGTIGT!!

Vi tilstræber at alle vores kunder skal være 100% tilfreds med vores service. Dog må man indse at ikke alle har samme forventning til service iforhold til prisen man betaler. Derfor bør du overveje dette når du køber et program fra Enkelt Fakturering. Vi kan ikke yde den samme service som de meget store virksomheder.

 

Noter

Note 1.  Da retten til at downloade og registrere et produkt ikke kan betegnes som en vare, er der er tale om en immateriel rettighed, der sidestilles med en tjenesteydelse. Således bortfalder fortrydelsesretten i det øjeblik kunden modtager produktet via E-mail.

Desuden sælges Enkelt Fakturering's produkter ikke til privat personer, men kun til virksomheder. Der er ingen fortrydelsesret når det er erhvervs køb eller køb foretaget af virksomheder. 


Note 2.  Det er brugerens eget ansvar at sørge for at have den nødvendige hardwear og softwear. Samt at have nok kendskab til computere og div. programmer, til at kunne udpakke en .zip fil, installere og køre programmet. Enkelt Fakturering underviser ikke i selve brugen af computere, med mindre at du har købt denne ydelse.

Enkelt Fakturering skal supportere hvis der er fejl i programmet
(Ingen Telefon Support). Enkelt Fakturering forbeholder sig ret til at fakturere kunder for tiden brugt, hvis kunden uberettiget fejlmelder programmerne. Dog vil dette kun ske i grove tilfælde.